24 september 2023

Nieuws

Na een lange reis eerst een kopje koffie, thee of fris ? Dat kan, want wij hebben alvast wat boodschappen gedaan. Laat u verrassen door wat in het boodschappentasje zit dat voor u op de eettafel staat.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een handdoeken pakket op ieder opgemaakt bed. Op het aanrecht in de keuken ligt een keukendoeken pakket. Dit alles is bij de huurprijs inbegrepen.

24 / 25 september 2022 oude schuur gesloopt en nieuw schuurtje(2e hands) opgebouwd.

3 april 2021 Weidehek geplaatst, zodat de tuin volledig omheind is.

19 maart 2021 Nieuwe stoelen bij de eettafel.

Sinds 1 september 2020 hebben we nieuwe foto’s van exterieur en interieur gepubliceerd op de website en bij veranderingen verversen we de foto’s.

Zomer 2020 zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. In de tuin is er flink gesnoeid voor nog meer licht en zon in de tuin en bungalow. Het hout aan de buitenkant van de bungalow krijgt nog een nieuwe frisse kleur. Helaas laat de schilder nog even op zich wachten.

In de zomer van 2019 is in bijna alle vertrekken een nieuwe laminaatvloer gelegd en is binnen alles geschilderd. Tevens is er een nieuwe cv-ketel geinstalleerd en zijn vrijwel alle radiatoren vervangen.