23 april 2024

Omgeving

De bungalow ligt tussen Gees en Geesbrug in de regio Zuidoost-Drenthe. De grenzen van de regio liggen niet vast, zoals in zoveel regio’s. De gemeente Coevorden en Emmen vormen in ieder geval deze regio. Vaak wordt de gemeente Borger-Odoorn ook tot deze regio gerekend. De bungalow valt onder de gemeente Coevorden. Behalve Coevorden behoren tot deze gemeente een aantal karakteristieke Drentse dorpen, waaronder Aalden, Gees, Meppen, Oosterhesselen, Sleen en Zweeloo.

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je kan volgen via knooppunten, downloaden of gewoon via een ouderwetse kaart. Bossen, heidevelden, weide, oeroude cultuur en schilderachtige dorpjes. Je komt het allemaal tegen.

Wij hebben voor u een informatie map samengesteld met o.a. wandel- en fietsroutes. Informatie over de omliggende dorpen, maar ook met wat gaan we doen vandaag ? Een dagje ontspannen in de sauna, een balletje slaan op de golfclub of toch iets anders. Waar kan je je boodschappen doen of als je geen zin hebt om te koken, waar je gezellig en lekker kan eten. Tips over leuke bezienswaardigheden, evenementen of fairs die in de buurt plaats vinden. Dat voorwerk hebben wij gedaan. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen.